خرید سفارشی کلاه گیس زنانه و کلاه گیس مردانه فقط از موی طبیعی انسان برای خانم ها و آقایان
مطابق اندازه سر شما - بسیار بسیار طبیعی
با 35 سال سابقه
قابل استفاده خانم ها و آقایانی که شیمی درمانی نموده اند و یا ریزش مو آلوپسی دارند و یا به هر دلیل کل موها یا بیشتر موهای سر آنها ریزش نموده است
قابل شستشو و حمام و نیز هر نوع آرایش و رنگ و مش کردن

انواع کلاه گیس زنانه و مردانه از موی طبیعی ما چنان طبیعی می باشند که به راحتی میتوانید ورزش و حمام نمائید
موهایتان را فرق باز کنید و موهایتان را رنگ و فر و مش نمائید و سشوار بکشید مدل مو گوناگون دهید و از هر نوع لوازم آرایش همچون واکس مو و ژل مو و حتی اتو مو نیز استفاده کنید
و معایب کلاه گیس های خارجی که از مواد پلاستیکی هستند و استفاده مداوم از انها برای بدن مضر است را ندارند کلاه گیس های خارجی ارزان و معمولا قیمت خرید و فروش کلاه گیس خارجی حدود 50 تا 100 هزار تومان میباشند و جلوه نازیبا و غیر طبیعی دارند قابل تهیه از لوازم آرایشی فروشیها هستند توانایی حالت دادن و سشوار کشیدن و رنگ و مش نمودن بعلت تهیه شدن از مواد پلاستیکی و پلیمر را ندارند و فوق العاده برای کسانی که بخصوص شیمی درمانی میکنند و موهایشان ریخته و یا در حال ریزش میباشند مضر است
اما کلاه گیس های زنانه و کلاه گیس های مردانه سفارشی ما فقط از موی طبیعی می باشند
بمناسبت سی و پنجمین سال تاسیس با 30 % تخفیف

 

هزینه و قیمت کلاه گیس های زنانه و مردانه سفارشی طبق قالب سر شما و از موهای طبیعی از800 هزار تومان تا یک و نیم میلیون تومان
برای هر مدل کلاه گیس مردانه و زنانه به هر اندازه بلندی
توجه کلاه گیس یا پستیش تنها برای کسانی که تمام مو یا بیشتر موی سر آنها دچار ریزش مو شده است و کاشت مو و ترمیم مو برای آنها قابل انجام نیست لازم و مفید است و بعلت سفارشی بودن کلاه گیس های ما طبق سر شما و اندازه و حالت دلخواه شما غیر قابل ارسال به شهرستانها می باشد و ما کلاه گیس زنانه و مردانه آماده برای ارسال به شهرستانها به هیچ وجه نداریم لطفا برای سفارش کلاه گیس زنانه و مردانه تنها به موسسه ما در تهران مراجعه نمایید و سفارش دهید
آدرس دفتر مرکزی:تهران-خیابان طالقانی-نبش ایرانشهر-جنب بانک تجارت-ساختمان323-طبقه5-نزدیک متروی طالقانی و مترو فردوسی

 

88840872-88845766-88820817
شهرک غرب:88369620 -88369621

 

حنا یک رنگ موی سنتی مشرق زمین است که در طی چند ساله اخیر در کشورهای غربی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
حنا یا ارقان، درختچه ای پایا، از خانواده «Lythraceae»، شاخه های خاردار و پوست خاکستری مایل به سفید دارد. ارتفاع آن حداکثر 6 تا 7 متر می رسد.
برگهای آن متقابل، ساده، چرمی، کامل به طول 2 تا 3 و به عرض 1 سانتی متر، بیضوی و نوک تیز می باشد.
پهنک برگ با کناره پیچ خورده به سمت پایین دیده می شود.
گلهای سفید یا زرد و یا گلی رنگ، مجتمع و به صورت خوشه های متعدد، زیبا و دارای چهار کاسبرگ با دو غده، چهار گلبرگ با یک غده، در محل اتصال هر
گلبرگ به نهنج و 8 پرچم است که مادگی آن پس از آمیزش و رسیدن، به میوه ای تبدیل می شود که به صورت پوشینه، چهارخانه، دارای ظاهر مدور و محتوی
دانه های هرمی شکل متعدد است.
پرورش حنا در منطقه وسیعی از آفریقا انجام می گیرد. در ایران نیز به فراوانی کشت می شود. حنا بومی نواحی گرم و مرطوب بوده و در استانهای جنوبی کشور
مانند کرمان و بلوچستان کشت می شود.
حنا دارای 8ـ7 درصد تانن، 6 درصد مواد چربی، 2/1 درصد اسانس و 3ـ2 درصد مواد رزینی است. 2 در هزار از یک ماده رنگی قابل تبلور است.
این ماده که به صورت بلورهای سوزنی شکل و به رنگ زرد نارنجی متبلور می گردد، از برگ حنا به دست می آید.
و معمولاً در رنگرزیها، به عنوان یک ماده رنگی اسید مورد استفاده قرار می گیرد.
قسمت مورد استفاده حنا، برگ آن است که به حالت کامل یا به صورت گَرد مورد استفاده واقع می شود. معمولاً برگ پودر شده حنا را به تنهایی یا همراه با مقدار
کمی روغن کرچک به کار می برند. از حنا برای رنگ کردن موی سر، ناخنهای دست و پا استفاده می شود. برای این کار، مقداری از آن را در ظرفی ریخته
و بر روی آن آب می ریزند و پس از افزودن مقداری آب بهارنارنج، به خوبی بهم می زنند تا به صورت خمیری چسبنده درآید.
بعد با اضافه کردن قدری آب، رقیق شده و به موی سر می مالند. اگر از حنا و آب اکسیژنه 20  حجم، به طور متناوب جهت رنگ کردن موی سر استفاده به عمل آید،
موها و رنگ حنایی روشن، و تلألو آتشی زیبا پیدا می کند، این عمل در آفریقا و برخی نقاط دیگر انجام می گیرد.
مورد استعمال حنا بیشتر، به عنوان رنگ، از زمانهای قدیم معمول بوده است. رنگ کردن ناخنها توسط حنا را که اصطلاحا «حنابندان» می نامند،
هنوز هم در برخی از روستاهای کشور در مراسم سنتی، دیده می شود. حنا در نزد ملل عرب، اهمیت خاصی دارد و از آن در جشنها، مراسم ازدواج، و در مواقعی
که یک امر نشاط آور در بین باشد استفاده می شود.
حنا یک رنگ موی سنتی مشرق زمین است که در طی چند ساله اخیر در کشورهای غربی نیز مورد استفاده قرار گرفته است و دارای فوایدی نیز برای مردم
مغرب زمین بوده است.
حنا همانند بسیاری از رنگهای گیاهی، موجب رشد موهای خارجی بدن و درخشندگی آنها می گردد. به طور کلی حنا، رنگ قرمز روشنی را بیشتر به موها می دهد.
انواع سایه های رنگ حنا در دسترس می باشد. وقتی پودر حنا با آب داغ تماس حاصل می کند، به صورت خمیری صاف درمی آید که با اضافه کردن قدری
 روغن زیتون یا زرده تخم مرغ، به صورت خمیر کاملاً همگن بر روی موی سر به کار می رود. حنا بخصوص برای موهای چرب مناسب است
و آنها را تقویت کرده و بهبودمی بخشد.
همچنین استحکام از دست رفته موها را بازمی گرداند. در صورتی که تمایل به کاهش قرمزی رنگ حنا باشد، به آن مقداری مریم گلی می افزایند،
و در صورتی که مایل به افزایش قرمزی آن باشند، مقداری چای را با آن مخلوط می کنند.
همچنین برای شستشوی و حفظ شفافیت موها از گلبرگهای گل همیشه بهار استفاده می نمایند.
در برخی موارد، برگ حنا، برگ هلو و برگ تانن دار گیاهان مختلف را مخلوط نموده، برای رفع اگزما و جلوگیری از عرق دست و پا به کار می رود.
در بین ایرانیان، از حنا به منظور جلوگیری از عرق دست و پا و رفع بوی ناپسند آن نیز استفاده می شود.
حنا به عنوان برطرف کننده ترک خوردگیهای دست و پا و نیز ترمیم کننده و ضد قارچ، مصرف سنتی دارد.
در استعمال خارجی، برای درمان برخی از بیماریهای جلدی مانند جذام و کورک به کار می رود. همچنین در از بین بردن قارچهای موی سر نیز استعمال می شود.
در بین روستاییان و کشاورزان، خمیر حنا برای بهبود جراحات و زخمها و همچنین سفت شدن پوست دست، به کار می رود.
حنا به صورت پرده ای، مانع تأثیر اشعه خورشید بر روی پوست بدن می شود.
به عبارت دیگر از ماده لاوسون (lawsone) که ماده رنگی است که از برگ حنا به دست می آید،
به صورت مخلوط با ماده ای به نام دی هیدروکسی استن (dihydroxyaceton) فرآورده هایی از قبیل لوسیون و کرم تهیه می کنند
که مالیدن آن بر روی پوست، اثر اشعه خورشید را بر روی پوست بدن (مانند پرده ای) ممانعت می کند.
این ماده برای ایجاد رنگ قهوه ای در پوست بدن (برنزه کردن پوست) استفاده می شود.
بلورهای سوزنی شکل و زردرنگ حنا، اگر در مقابل هوا و نور واقع شود، رنگ قرمز پیدا می کند
به همین دلیل است که اگر ظرف محتوی گرد حنا در مقابل هوا و نور قرار گیرد، قسمتهایی از آن که در مقابل هوا و نور است،
قرمزرنگ شده در حالی که قسمتهای داخلی حنا، سبزرنگ باقی می ماند. ماده رنگی حنا، «لاوسون» می باشد که تنها ماده ای است که
به تنهایی عمل رنگ آمیزی را انجام نمی دهد ولیکن برگ حنا که دارای این ماده است این اثر را ظاهر می سازد.
مخلوط برگ حنا با چای سیاه، باعث می شود که تاننهای کاتشیک (Tanins catechiques) در سطح مو باقی بماند.
حنا علاوه بر خاصیت رنگ دهی به موها و پوست بدن، در صنعت نیز مورد استفاده واقع می شود
و به عنوان ماده رنگ کننده الیاف و برخی چوبها، مصارف جهانی دارد.
به عنوان مثال، در صنعت منبت کاری، به منظور رنگ کردن چوبهای سفید و به دست آوردن رنگ زیبای آکاژور استفاده می شود.
در برخی از کشورها مانند چین و هند، پشم و چرم را با حنا رنگ می کنند.
آنچه که در بازارهای دارویی به نام رنگ حنا، در معرض فروش قرار می گیرد در واقع مخلوط حنا با گرد برگ گیاهان مولد «نیل» است
که با استفاده از آن، موی سر به رنگ تیره و حتی آبی سیاه درمی آید. به طور کلی حنا از جمله رنگهای طبیعی بی زیانی است
که متأسفانه در سالهای اخیر، با ماشینی شدن زندگی و وجود انواع لوازم آرایشی مدرن و کرمهای سنتزی مضر باعلائم جانبی، کمتر مورد استفاده قرار می گیرد
و فراموش شده تلقی می شود. امید است که با آشنایی با مواد مؤثر، این گیاه یعنی اثر ضدعفونی کننده قوی آن، بیشتر در مصارف بهداشتی جای خود را باز کند.

 

حنا ضد باکتری، ضد قارچ، ضد تب، ضد اسپاسم، ضد ویروس، ضد آفتاب، قابض، تهوع آور، ادرارآور، قاعده آور، ملین، خلط آور، محافظ کبد، کاهش دهنده‌ پرفشاری خون،

سقط کننده، حساسیت زا، مهار کننده‌ی نیترات ردوکتاز و مسکن از خواص مفید حنا است.

حنا گیاهی درختچه‌ای و با ارتفاع تا 7 متری می‌باشد. برگ‌های این درختچه، ساده، بیضی، نوک تیز و به طول تا 3 و به عرض تا 1 سانتی متر هستند.

این برگ‌ها به طور متقابل بر روی ساقه قرار می‌گیرند.

گل‌های حنا سفید یا مایل به گلی کوچک و به صورت مجتمع خوشه مانند، با ظاهری زیبا بر روی ساقه قرار دارند.

درختچه‌ی جوان بدون خار، ولی درختچه‌های مسن، دارای خار هستند.

قسمت مورد استفاده‌ی حنا برگ آن است.

درختچه‌ی حنا در مناطق جنوبی ایران از جمله اطراف بندرعباس و بوشهر، استان سیستان و بلوچستان (اطراف چابهار)، استان کرمان (کرمان، بم و نرماشیر)،

استان خوزستان (اطراف اهواز) و یزد رویش دارد.

منبع جغرافیایی

حنا، بومی نواحی مدیترانه است. در نواحی شرق نزدیک و هندوستان نیز کاشته می‌شود و از نواحی استوایی هند و مصر به نقاط دیگر صادر می‌گردد.

در ایران نیز در مناطق جنوبی کشور، استان‌های کرمان، هرمزگان و بلوچستان کاشته می‌شود.

ترکیبات مهم

یکی از مهم‌ترین اجسامی که شناسایی و استاندارد کردن حنا نیز، با آن صورت می‌گیرد، ترکیب لاوسون یا 1 ـ هیدروکسی نفتوکینون می‌باشد

که به میزان حدود 1% حنا را تشکیل می‌دهد. این ماده، منبع رنگ حنا نیز هست.

ترکیبات دیگر حنا، شامل کومارین، گزانتون‌ها، فلاوونوئیدها، کینوئید، تانن به میزان 10- 5 درصد، رزین و مقداری اسید گالیک به حالت آزاد و مقدار کمی استرول

از جمله سیتروسترول هستند.

حنا علاوه بر موارد مذکور دارای مانیتول و موسیلاژ است. وجود موسیلاژ باعث می‌گردد که برگ حنا به سهولت با آب به صورت خمیر درآید .

حنا دارای 2/1% اسانس می‌باشد.

اثرات مهم

* با توجه به این که حنا یکی از گیاهان، با مقدار قابل ملاحظه‌ای تانن است، لذا دارای خاصیت قوی قابض می‌باشد؛ به همین دلیل از آن به طور خوراکی در اسهال خونی،

زخم‌های روده‌ای- معده‌ای و به عنوان ادرارآور استفاده می‌شود.

* مصرف خارجی و موضعی آن، به عنوان ضد اگزما، درمان جرب (بیماری پوستی واگیری که عامل آن سارکوپتس اسکابیل می‌باشد)،

ضد میکوزیس (بیماری قارچی پوست) و درمان زخم‌ها می‌باشد.

* در بسیاری از نقاط جهان، از جمله مصر، هندوستان، ایران، پاکستان، افغانستان، اروپای مرکزی و آمریکا، جهت رنگ کردن مو از آن استفاده می‌کنند.

در حال حاضر، محصولات زیادی از حنا به عنوان مراقبت و محافظت از مو در جهان ساخته شده و مورد استفاده هستند، از آن جمله حنای بدون رنگ است؛

این نوع حنا رنگ طبیعی مو را حفظ و آن را درخشان می‌سازد.

با توجه به این که بعضی از خواص حنا، مربوط به ماده‌ی رنگی آن است، لذا به نظر نمی‌رسد که خواص حنای طبیعی، کاملاً مشابه حنای بی رنگ باشد.

هم چنین در هنگام جدا کردن ماده‌ی رنگی لاوسون، مواد دیگری نیز جدا می‌شوند که در حنای بی رنگ حذف شده و یا به میزان کم‌تری وجود دارند

* حنا، همچنین خاصیت بهبودی زخم‌های ناشی از عفونت باکتری‌های گرام مثبت را داشته و بر علیه قارچ‌های مولد کچلی مانند تری‌کوفیتوز، اسپوروتریکوم

و کریپتوکوکوس، موثر است.

* از دیگر خواص حنا، خاصیت نرم کنندگی و ضد آفتاب آن است؛ به همین دلیل در فرآورده‌های آرایشی- بهداشتی، در سال‌های اخیر از آن استفاده می‌شود

و جهت ترک خوردگی پوست، به خصوص دست و پا موثر است.

* حنا به صورت موضعی در تخفیف دردهای روماتیسمی نیز به کار می‌رود.

* جوشانده‌ی برگ آن برای درمان بیماری‌های پوستی، گاهی اوقات تسکین سردرد و دهان‌شویه به کار می‌رود.

* عصاره‌ی برگ‌های گیاه به عنوان ضد گرفتگی عضلانی دستگاه گوارشی به کار می‌رود.

* در بعضی نواحی، گرد برگ حنا، برگ هلو و برگ تانن‌دار گیاهان مختلف را مخلوط کرده و برای رفع اگزما و جلوگیری از تعریق دست و پا بدان می‌مالند.